Close
Skip to content

Over mij

Angela Peeters

Als mensen mij in 1 woord moeten omschrijven komen ze o.a. uit op levensgenieter, grappig en positief. Mijn idee achter ‘Woof Fotografie’ is dan ook vooral dat het vrolijk moet zijn maar ook net die ene blik vastleggen waarbij je weg smelt. Dat is het eerste gevoel wat bij mij opkomt als ik naar onze eigen hond kijk: ik moet spontaan glimlachen! Naast dankbaarheid en liefde die we van onze trouwe viervoeters krijgen, maken ze ons soms zo aan het lachen en daar draait mijn missie om: “geweldige gezichtsuitdrukkingen van onze viervoeters zo goed mogelijk vastleggen”. Naast fotografie ben ik volop bezig met tekenen en schilderen; een kunstwerk creëren voor aan de muur is mijn passie. Mijn inspiratie komt vooral van onze huisdieren, de natuur en alles wat daarin leeft. Planten, bomen, bloemen ect. ik word er allemaal heel erg vrolijk van. 

Het is een heel traject geweest om ‘mijn missie’ te vinden. Door vele kilometers te maken in de fotografie en te bekijken wat nou echt bij mij past ben ik inmiddels begonnen met ‘Woof Fotografie’.

Voorheen ben ik begonnen met natuurfotografie en dieren algemeen op de foto te zetten. Hoewel dit leuk is om te doen wou ik er meer uit de fotografie halen. Van hobbyist naar professioneel fotograaf. Ik heb mijn opleiding bij het Fotografie Instituut afgerond en ben begonnen met meer kennis te vergaren.

Naast hondenfotograaf ben ik werkzaam als paraveterinair (13 jaar inmiddels!). Ik heb veel ervaring in omgang met honden en de fotoshoots zijn dan ook aangepast op de behoefte van dier en eigenaar. Of je nou een grote, kleine, jonge of oude hond wil laten fotograferen: bij mij is iedereen welkom. Ik hoop je snel te ontmoeten met jouw huisdier!

Voor meer informatie over de fotoshoots klik hier.

Onze hond Focus

Hoe kan het ook anders dat onze eigen hond Focus heet. Wat begon als een grapje is het toch echt deze naam gebleven. Ze is geboren eind november 2019 en ze is een kruising tussen een Golden Retriever en een Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Ze past echt heel goed bij ons en ze is een van de grappigste honden die ik ken. Door haar ben ik me meer gaan richten op de gezichtsuitdrukkingen van honden. Zij gaf mij blikken waarvan ik meteen dacht: dit zou ik willen fotograferen! Sinds ik hondenportretten vast leg blijven nieuwe ideeën opborrelen en Focus is daar het ideale model voor! Gelukkig doet ze alles voor een hondensnoepje, dus op de foto gaan is voor haar geen probleem.

Focus zal soms aanwezig zijn  bij de fotoshoots maar ze kan apart gezet worden mocht dit nodig zijn, dit wordt vooraf de fotoshoot besproken.

Woof Fotografie
Woof Fotografie